Επιλογές Δικτυοφώνου, Top Picks Season 01&02, κωδικός Rock, Alabama Shakes-Alabama

Επιλογές Δικτυοφώνου, Top Picks Season 01&02, κωδικός Rock, Alabama Shakes-Alabama

Εδώ ξεκινάμε μια ανασκόπηση των συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που παρέλασαν στις λίστες των 20 επεισοδίων των Top Picks. Aν και πολύ δύσκολο, προσπαθήσαμε να χωρίσουμε σε κατηγορίες τα τραγούδια, και να αρχίσουμε να προτείνουμε τα καλύτερα του κάθε είδους.

Η πρώτη μπάντα του κωδικού ''Rock'' είναι οι Alabama Shakes, ένα συγκρότημα από την Αλαμπάμα (όπως άλλωστε αναγράφεται και στην ούγια) που παίζει vintage rock στο ύφος της Joplin και πολλών άλλων στα τέλη του '60. Πολύ καλά χαρακτηριστικά και δυνατή ερμηνεία πλαισιώνουν το "I Found You", που βρέθηκε στο νούμερο έξι του πρώτου επεισoδίου. Καλή ακρόαση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Jim Morrison 8/12/1943 - 3/7/1971

Έρως και θάνατος δεν του έφτασε ποτέ το όμορφο ήθελε να πιάσει το υπέροχο και το σπουδαίο, το κατάφερε όπως και όλοι οι μεγάλοι τραγικοί, για αυτούς η ζωή είναι απλά ένα ποίημα.. 

Flashback, Type O Negative - October Rust

Οι απορίες λύθηκαν το 1996 με τους μελωδικούς ύμνους του October Rust, οι Type O Negative παραμερίζουν την παράνοια και βγάζουν μπροστά μια ατμόσφαιρα που δίπλα της εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να σταθεί τίποτα και κανείς. 

Συνέντευξη, Κατερίνα Ντούσκα

  Καλώς όρισες στο Music Festival, μίλησε μας για την μουσική σου και δώσε μας ένα μικρό βιογραφικό. Καλησπέρα σας. Η μουσική μου είναι επηρεασμένη από ποικίλα ακούσματα, στα οποία εκτέθηκα απ...

Rare Flowers Δικτυοφώνου,Eleven Pictures

Το 1995 κυκλοφορεί η συλλογή Metallurgy της οποίας συγκριτικό πλεονέκτημα ήταν ένα πολύ ωραίο ένθετο το οποίο παρουσίαζε με πολύ ωραίο τρόπο βιογραφικά και μικρές συνεντεύξεις των καλλιτεχνών, ένα από τα συγκροτήματα της συλλογής είναι οι Eleven Pictures από την Σουηδία.

Counting Crows, August and everything after

O λυρισμός και η μελωδία είναι διάχυτα σε όλη τη διάρκεια του album, ποιοτική μουσική που φλερτάρει με ευκολία και κερδίζει τόσο το mainstream κοινό όσο και την generation X των 90’s. 
ΣΧΟΛΙΑ: