musicGaming: Guild Wars 2, 2012

musicGaming: Guild Wars 2, 2012
Θα ήταν πραγματικά κρίμα ένα τέτοιο παιχνίδι να υστερούσε σε μουσική και ήχο. Και πως θα ήταν βέβαια δυνατόν να παραμελήσει αυτόν τον τομέα η ArenaNet, όταν σε όλους τους υπόλοιπους έχει καταβάλει τρομερή δουλειά και προσπάθεια για να μας προσφέρει κάτι πραγματικά καλό στη κορεσμένη κατηγορία των MMORPG.

Έτσι λοιπόν, επιστρατεύεται για το soundtrack ο Jeremy Soule. Ο Αμερικανός συνθέτης, στα 38 του χρόνια αγγίζει τα όρια του μύθου στον κλάδο του, έχοντας συνθέσει καταπληκτικές μουσικές για πολλά γνωστά videogames. Το στυλ του είναι περισσότερο ορχηστρικό, πράγμα κατανοητό, αφού συνήθως γράφει για RPG games, εμπνέεται από την ιστορία τους, και το κλίμα "κολλάει" απόλυτα.

 Το GW2 μας καλεί για βόλτα στον πανέμορφο κόσμο της Tyria, αφού πρώτα δημιουργήσουμε τον χαρακτήρα μας, ανάμεσα σε 5 φυλές και 8 κλάσεις. Η Ἁγία Τριάδα" των MMO - Healer, DPS, Tank - δεν υφίσταται πλέον, έτσι δίνεται η ελευθερία στους παίχτες να πειραματιστούν και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, έτσι όπως ακριβώς θέλουν ανεξαρτήτως κλάσης. Γίνεται αμέσως κατανοητό, ότι η δομή του παιχνιδιού παίρνει μια άλλη, νέα μορφή και ιδιαίτερα στο PvP σύστημά του. 

 Για να μη καταλήξει όμως αυτό το musicGaming σε ολόκληρο review, κλείνουμε με το συμπέρασμα ότι τελικά δε μείναμε με το hype στο χέρι.musicFestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Music Gaming, Abe’s Oddysee

“That’s Me, My name is Abe.”   Ένα από τα πιο αδικημένα Video Games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον χώρο ήταν το Abe’s Oddysee το οποίο ήταν το πρώτο δημιούργημα του γραφίστα, Lorne Lanning κα...

musicGaming: Awesomenauts, 2012

Ο ηχητικός τομέας του παιχνιδιού, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάνει καλά τη δουλειά του, ενώ το βασικό μουσικό θέμα του τίτλου είναι μια καραμπινάτη και επιτηδευμένη 80's "ροκιά", ανάλογη με αυτές που ακούγαμε, κυρίως, τα πρωινά του Σαββάτου σε μικρότερη ηλικία.

musicGaming: Bioshock Infinite, 2013

Το κομμάτι που θα ακούσουμε είναι από το τρίτο trailer του παιχνιδιού, από το single των Αμερικανών Nico Vega, με τίτλο "Beast".

musicGaming: Payday the Heist, 2011

Oι μισοί συντάκτες του MF το προμηθεύτηκαν, ικανοποιώντας έτσι το όνειρο τους για μια ληστεία σε τράπεζα, έστω και σε εικονική μορφή.

musicGaming: Tetris, 1984

Η λέξη Tetris, προκύπτει από το αριθμητικό πρόθεμα "τέτρα", που προσδιορίζει τις 4 πλευρές που έχουν τα τουβλάκια, και τη λέξη τέννις, το αγαπημένο άθλημα του Αλεξέι.
ΣΧΟΛΙΑ: