musicGaming: Botanicula, 2012

musicGaming: Botanicula, 2012

Οι Τσέχοι game developers της Amanita Design, μας πρόσφεραν πριν ένα χρόνο ακόμη ένα υπέροχο point-and-click adventure game, ακολουθώντας τα χνάρια τού πολύ πετυχημένου Machinarium. Το όνομα αυτού, Botanicula και όπως γίνεται αντιληπτό έχουμε να κάνουμε με γεωργικά προϊόντα.

Στην ουσιά χειριζόμαστε 5 βότανα, με στόχο να σώσουμε τον τελευταίο σπόρο τού μεγάλου δέντρου-κατοικίας μας, το οποίο πολιορκείται από παρασιτικά κακόβουλα πλάσματα. Στα 14α βραβεία Independent Games Festival το 2012, το παιχνίδι βγήκε πρώτο στη κατηγορία "Excellence in Audio" και σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη.

Πάμε να ακούσουμε το καταπληκτικό μουσικό θέμα του Botanicula, το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι και να ταξιδέψετε στον υπέροχο μαγικό του κόσμο.

Yuuuhuuu!

musicFestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Music Gaming, Abe’s Oddysee

“That’s Me, My name is Abe.”   Ένα από τα πιο αδικημένα Video Games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον χώρο ήταν το Abe’s Oddysee το οποίο ήταν το πρώτο δημιούργημα του γραφίστα, Lorne Lanning κα...

musicGaming: Awesomenauts, 2012

Ο ηχητικός τομέας του παιχνιδιού, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάνει καλά τη δουλειά του, ενώ το βασικό μουσικό θέμα του τίτλου είναι μια καραμπινάτη και επιτηδευμένη 80's "ροκιά", ανάλογη με αυτές που ακούγαμε, κυρίως, τα πρωινά του Σαββάτου σε μικρότερη ηλικία.

musicGaming: Bioshock Infinite, 2013

Το κομμάτι που θα ακούσουμε είναι από το τρίτο trailer του παιχνιδιού, από το single των Αμερικανών Nico Vega, με τίτλο "Beast".

musicGaming: Payday the Heist, 2011

Oι μισοί συντάκτες του MF το προμηθεύτηκαν, ικανοποιώντας έτσι το όνειρο τους για μια ληστεία σε τράπεζα, έστω και σε εικονική μορφή.

musicGaming: Tetris, 1984

Η λέξη Tetris, προκύπτει από το αριθμητικό πρόθεμα "τέτρα", που προσδιορίζει τις 4 πλευρές που έχουν τα τουβλάκια, και τη λέξη τέννις, το αγαπημένο άθλημα του Αλεξέι.
ΣΧΟΛΙΑ: