Μπράβο κύριοι Συντάκτες αλλά....

Μπράβο κύριοι Συντάκτες αλλά....

Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας ότι όταν πας σε meeting με άτομα που πραγματικά σου κινούν το ενδιαφέρον, σε τσιτώνουν... σε ιντριγκάρουν στο μέγιστο τότε ξέρεις ότι έχεις πολύ δυνατή ομάδα.

Έτσι νιώθω όταν κατεβαίνω στο meeting με τους συντάκτες μας και πιστέψτε με, δεν το κάνω γιατί με κερνάνε ποτά, με γλύφουν για αύξηση και μου λένε τι γλυκά που μυρίζουν οι μασχάλες μου όποτε κάνω πρόποση!

Anyway, ως δυνατά παιδιά γεμάτα δύναμη (!!!) και πάθος για τη δουλειά μας έχουμε και ένα μειονέκτημα... μερικές φορές διασκεδάζουμε παραπάνω και τα meeting καταλήγουν σε Συγκεντρώσεις Ανώνυμων Αλκοολικών με 2 ορούς ο καθένας να καθαρίσει το αίμα από το ξύδι.

Οπότε... δουλοπάρικά μου και ελλεεινοί συντάκες *μουαχαχαχαχα* αποφάσισα να σας κάνω δώρο τον Ηλεκτρονικό Υποτονιστή, ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ στο οποίο φυσάς και κάνεις Log in για να γράψεις άρθρο.

Επίσης, για τις πολύ πολύ δύσκολες ώρες που ο ταρίφας δεν σας μπάζει μέσα από φόβο μην βγάλετε τα άντερα, ο νταλικιέρης που σταμάτησατε με οτοστοπ χαϊδεύει την κοιλίτσα του όταν του ζητάτε να σας πάει σπίτι ή το μόνο που κινείται στην εμβέλεια είναι τα μάτια σας που τρέχουν θα σας κάνω δώρο το λογισμικό μας Μάικροσοφτ Ξενέροους v.8 το οποίο θα σας οδηγεί στον δρόμο όπως κανένας άλλος και θα σας προστατεύει να φτάσετε σώοι.. λέμε τώρα:

Άτσα αλανάκια συντάκτες, το τσιμπήσατε πάλι το αρχιδωράκι! Και αν είσαστε πολύ καλοί το 2013 μπορεί να σας αφήσω να δεχτείτε και ένα κέρασμα στην επόμενη ξενύχτα!

ο.Ο Αρχισυντάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Chelsea Wolfe

Ομολογώ πως ενώ γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ και αρκετό καιρό δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί της ενδελεχώς δισκογραφικά αφού είναι τόσα πολλά αυτά που κυκλοφορούν που είναι αδύνατον να τα παρακολου...

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,............χρόνια πολλά

Χρονια πολλά Einstein Barbies................

Σοκ! Απίστευτο....(και άλλες ιντερνετικές αηδίες)...Φλωράντζα ο Robert Plant!

Τελικά μετά απο πολλούς αστακούς και ακριβά κρασιά στην Καραιβική το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε λιγάκι.......

Πιο beatbox πεθαίνεις!

γιατί... όντως ποιο beatbox πεθαίνεις! Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αλλά είναι από τους πιο απολαυστικούς.

Jimmy Gnecco

O Jimmy Gnecco για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο τραγουδιστής των εκπληκτικών Ours για τους οποίους θα μιλήσουμε πολύ σύντομα στην κριτική της νέας δουλειάς τους...

ΣΧΟΛΙΑ: