musicGaming: Monkey Island, 1990

musicGaming: Monkey Island, 1990

Ως λάτρεις των video games, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε αυτή τη μεγάλη ενότητα που αφορά τα μουσικά τους θέματα, έστω και στα...πεταχτά.

Δε θα καταπιαστούμε με χρονολογική σειρά και το ότι σήμερα ξεκινάμε από το 1990 δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Χωρίς πολλά πολλά, ταξιδεύουμε πίσω στο 1990 και στο ντεμπούτο του Monkey Island, με το εκπληκτικό θέμα που έγραψε ο Michael Land, κυρίως σε ρυθμούς reggae.

Θα προσπαθήσουμε κάθε φορά εκτός από την οriginal εκτέλεση, να παραθέτουμε και μια αξιόλογη ή έστω ενδιαφέρουσα διασκευή.

Το original

 

Και μια εξαιρετική Live εκτέλεση από τους Press Play On Tape

musicFestival.gr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΓΕ κ. Συντάκτα Β'... ΕΥΓΕ!

Τέτοια μουσική θέλουμε να δείχνουμε στους αναγνώστες μας, να μας συγκινεί, να μας ταξιδεύει... κλαψ! Δάκρυσα... αχχχχχ οι αναμνήσεις!

ΟΧΙ, δεν έχει αύξηση και αν τη ζητήσεις θα σε στείλω να μαζεύεις τρικέφαλες μαϊμούδες στη Ζιμπάμπουε. Το πολύ πολύ να το σκεφτώ για προαγωγή στη θέση του συντάκτα Α'

ο.Ο Αρχισυντάκτης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Music Gaming, Abe’s Oddysee

“That’s Me, My name is Abe.”   Ένα από τα πιο αδικημένα Video Games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον χώρο ήταν το Abe’s Oddysee το οποίο ήταν το πρώτο δημιούργημα του γραφίστα, Lorne Lanning κα...

musicGaming: Awesomenauts, 2012

Ο ηχητικός τομέας του παιχνιδιού, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάνει καλά τη δουλειά του, ενώ το βασικό μουσικό θέμα του τίτλου είναι μια καραμπινάτη και επιτηδευμένη 80's "ροκιά", ανάλογη με αυτές που ακούγαμε, κυρίως, τα πρωινά του Σαββάτου σε μικρότερη ηλικία.

musicGaming: Bioshock Infinite, 2013

Το κομμάτι που θα ακούσουμε είναι από το τρίτο trailer του παιχνιδιού, από το single των Αμερικανών Nico Vega, με τίτλο "Beast".

musicGaming: Payday the Heist, 2011

Oι μισοί συντάκτες του MF το προμηθεύτηκαν, ικανοποιώντας έτσι το όνειρο τους για μια ληστεία σε τράπεζα, έστω και σε εικονική μορφή.

musicGaming: Tetris, 1984

Η λέξη Tetris, προκύπτει από το αριθμητικό πρόθεμα "τέτρα", που προσδιορίζει τις 4 πλευρές που έχουν τα τουβλάκια, και τη λέξη τέννις, το αγαπημένο άθλημα του Αλεξέι.
ΣΧΟΛΙΑ: