Loosing my redrink-gion

Loosing my redrink-gion

Κάθε meeting που κάνουμε εμείς εδώ στο musicfestival.gr συνοδεύεται με πολλά γέλια, άσχετες συζητήσεις για το πως πετάει ο τζίτζικας και τι καιρό κάνει στην Ταϋλάνδη, μουσικές αναζητήσεις (προσωπικές και ομαδικές), ιδέες και ποτά... το τελευταίο ίσως και να το παρακάνουμε που και που... ce la vie!

Anyway, εγώ ως ο πιο άσχετος της παρέας, τύφλα να έχουν τα μουσικά μου πτυχία η αλήθεια είναι ότι δεν το'χω, αισθάνομαι μειονεκτικά. Οι κύριοι συντάκτες όλο με κοροϊδεύουν. Τι καφεδάκια τους φτιάχνω, τι γραφικάκια, τι χάρες και αμαρτίες πληρώνω... όλο στη γωνία με βάζουν - με την καλή έννοια ... αν υπάρχει - και με κοροϊδεύουν. Μου κρεμάνε καρτελάκια στην πλάτη "Μου κρέμεται δεξιά για'υτό ψηφίζω Σαμαρά" και  αφαιρούν το κουμπί από το καζανάκι πριν μπω στην τουαλέτα!!!

Λοιπόν, κύριοι συνάδελφοι συντάκτες... χάνω τον έλεγχο, χάνω την πίστη... i am loosing my religion (μα τον τουτατίς) γι'αυτό αποφάσισα να αρχίσω τα δικά μου άρθρα προς οφθαλμοφανή αντίσταση στο μουσικό σας κατεστημένο, ως αντιπολίτευση στο μουσικομοναρχικό σας σύστημα.. ως γροθιά στο κατεστημένο και αναβάθμιση του δικτυόφωνού μας.

Τι άρθρα; Σας το κρατάω για έκπληξη και δεν, επαναλαμβάνω, δεν έχει σχέση με το ότι δεν ξέρω ακόμα. Προς το παρόν απολαύστε ένα κομματάκι που σίγουρα ξέρετε, σίγουρα έχετε αγαπήσει και σίγουρα δεν έχετε βαρεθεί να το ακούτε :)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Chelsea Wolfe

Ομολογώ πως ενώ γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ και αρκετό καιρό δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί της ενδελεχώς δισκογραφικά αφού είναι τόσα πολλά αυτά που κυκλοφορούν που είναι αδύνατον να τα παρακολου...

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,............χρόνια πολλά

Χρονια πολλά Einstein Barbies................

Σοκ! Απίστευτο....(και άλλες ιντερνετικές αηδίες)...Φλωράντζα ο Robert Plant!

Τελικά μετά απο πολλούς αστακούς και ακριβά κρασιά στην Καραιβική το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε λιγάκι.......

Πιο beatbox πεθαίνεις!

γιατί... όντως ποιο beatbox πεθαίνεις! Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αλλά είναι από τους πιο απολαυστικούς.

Jimmy Gnecco

O Jimmy Gnecco για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο τραγουδιστής των εκπληκτικών Ours για τους οποίους θα μιλήσουμε πολύ σύντομα στην κριτική της νέας δουλειάς τους...

ΣΧΟΛΙΑ: