Το πρώτο musicFestival.gr Party

Το πρώτο musicFestival.gr Party
Νομίζω ότι είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα τού πρώτου πιλοτικού party/event που διογανώσαμε ως musicFestival.gr. Και πιστεύω ότι το ίδιο όμορφα πέρασαν και όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Passado Cafe-Bar, σε έναν εναλλακτικά διαμορφωμένο χώρο, με μερικές extra musicFestival πινελιές!

Τα decks ανέλαβε ο DJ Sam, που με πληθώρα μουσικών επιλογών, συνδύασε rock, electo, funk, metal και pop ρυθμούς, με τα TOP Picks του musicFestival, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη χθεσινή βραδιά.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η live παρουσία των Audio Maze, που με την δυναμική φωνή της Αλεξάνδρας και την ηλεκτρική ένταση της κιθάρας του Στράτου, εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα τού Passado Cafe-Bar.

Δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε, που από τη πρώτη στιγμή αποδέχθηκαν χωρίς δισταγμό την πρόταση μας, να συμμετάσχουν σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.

Στόχος μας, να υπάρξει συνέχεια και η χθεσινή βραδιά να είναι η απαρχή παρόμοιων εκδηλώσεων, με πρωταγωνίστρια αυτή που λατρεύουμε και αγαπάμε. Τη μουσική.

musicFestival.gr

Γνωρίστε τους Audio Maze, μέσα από το μουσικό τους προφίλ στο musicFestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Aύγουστος 1999..ΙΝΚ

H ερώτηση που έχει απαντήσει κάθε συγκρότημα περισσότερο σε συνεντεύξεις του είναι η εξής, πότε δημιουργηθήκατε… Σήμερα είναι μια διαφορετική περίπτωση, επειδή στα πλαίσια μονόλογου αυτή τη φορά κ όχ...

INK - Go get Some, a tribute to Nightstalker

1995 στο σπίτι του συγχωρεμένου Γιάννη Μητράκα ακούω για πρώτη φορά με τον Χρόνη και τον Αλέξη το Mad Prophet, 1996 με τους ίδιους αντί για εφταήμερη τρέχουμε στα δισκάδικα της Θεσσαλονίκης και αγοράζ...

INK a tribute to Kyuss, Gardenia

Μόλις κυκλοφόρησε η διασκευή των ΙΝΚ στο Gardenia των θρύλων της heavy rock σκηνής Kyuss. H παραγωγή έγινε από τον Γιάννη Αμπατζόγλου στα Waves Studios, της Αλεξανδρούπολης.  

INK,Volume Sessions παρακολουθήστε όλη την εκπομπή

Στις 15 Δεκεμβρίου μεταδόθηκε η εκπομπή Volume Sessions αφιέρωμα στους ΙΝΚ που περιλαμβάνει τη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης αλλά και πλάνα από πρόβα και...

Η Περσεφόνη των ΙΝΚ..

Η Περσεφόνη στο μυαλό μου συμβόλιζε πάντα την ίδια τη ζωή, τον θάνατο του παλιού εαυτού και την αναγέννηση, την θέρμη του ήλιου και τις πληγές της αγάπης. Η Περσεφόνη είναι η κορασίδα που λούζεται στι...
ΣΧΟΛΙΑ: