Συνέντευξη με τους Vermingod

Συνέντευξη με τους Vermingod

Μετά από περίπου 3 χρόνια απουσίας από την Θεσσαλία οι Death Metallers από την Πάτρα Vermingod επιστρέφουν με ένα μεγάλο Opening στην 2η μέρα των Rotting Christ. Έτσι μία μέρα πριν την επερχόμενη συναυλία τους στην Λάρισα το συγκρότημα μίλησε στο Music Festival και απάντησε στις ερωτήσεις του Φαν Βαλ Νουέβο, σχετικά με τις 2 επικείμενες εμφανίσεις τους σε Λάρισα στις 14/4 και Πάτρα στις 19/5 για τα πλάνα του νέου τους επερχόμενου δίσκου ο οποίος βρίσκεται στα σκαριά και για τα μελλοντικά τους πλάνα.  


Music Festival: Παιδιά, καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο Music Festival….. Πρωτίστως θα ήθελα να διαδώσω την μεγάλη μου θλίψη όσον αφορά το παρελθοντικό συμβάν για το οποίο είχε βουίξει ο τόπος, παρόλα αυτά με τι ασχολείστε αυτήν την περίοδο ως Vermingod?

Vermingod: Kαλησπέρα και σε εσένα Φάνη. Ήταν ένα συμβάν από τα πολλά που έχουν περάσει οι Rotting Christ στα χρόνια που παίζουν μουσική (μαθημένα τα βουνά στα χιόνια που λέει και η παροιμία). Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Παρ’όλα αυτά βγήκαμε δυνατότεροι από το συμβάν και ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής στις 19 Μαΐου, στον ίδιο χώρο. Αυτή η περίοδος μας βρίσκει στη διαδικασία σύνθεσης κομματιών για τον νέο μας δίσκο.

Music Festival: Τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιήθηκαν πολλές live εμφανίσεις από εσάς…… Πως αισθάνεστε μετά από μία τόσο γεμάτη δραστηριότητα χρονιά;

Vermingod: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν και αυτό γιατί σε όλες είδαμε στήριξη από τον κόσμο, το οποίο είναι κάτι που μας δείχνει ότι οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο και μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε.

Music Festival: Την χρονιά που μας πέρασε δημιουργήθηκε ένα Festival…Το “Darkest December Over Patras” κάτι παρόμοιο δημιούργησαν και οι Foray Between Ocean με τίτλο “This Is Hell” αν δεν κάνω λάθος. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα;

Vermingod: Το ‘’The Darkest December’ ήταν ένα one-time φεστιβάλ με τους Foray Between Ocean, τους Aetherian και μια τοπική μπάντα, τους Dirty Roses. Συζητούσαμε με τα παιδιά, καιρό πριν εδραιωθεί το ‘’Τhis Ιs Ηell’’, για συναυλία στην Πάτρα με αυτό το line-up και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Music Festival: Προχωράω στο “Ψητό” της συνέντευξης και πιο συγκεκριμένα στην επικείμενη τιμητική σας όπως θα μοιραστείτε την σκηνή μαζί με τους Rotting Christ στην Λάρισα στις 14 Απριλίου και στην Πάτρα μαζί με τους Meden Agan στις 19 Μαΐου….Πώς νιώθετε για όλο αυτό;

Vermingod: Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη σκηνή με τους Rotting Christ και να γίνουμε και εμείς ένα κομμάτι της πλαισίωσης του ‘’THE HERETICS’’. Είναι τιμή μας να είμαστε το support act σε δύο πόλεις.

Music Festival: Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στις επικείμενες συναυλίες σας τι μπορεί να περιμένει από εσάς επί σκηνής;

Vermingod: Όπως πάντα, θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τα κομμάτια μας, προσπαθώντας να μεταδώσουμε στον κόσμο αυτό που νιώθουμε και εμείς επί σκηνής, όσο καλύτερα γίνεται.

Music Festival: Έχετε κανένα καινούργιο κομμάτι στα σκαριά; Έχουν περάσει και 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Δεύτερου δίσκου σας.

Vermingod: Υπάρχουν κάποια ημιτελή κομμάτια υπό επεξεργασία, αλλά τίποτα έτοιμο για παρουσίαση ακόμα. Μας αρέσει να παίρνουμε τον χρόνο μας όταν είμαστε σε διαδικασία σύνθεσης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο πιο δουλεμένο γίνεται και να μας ικανοποιεί πλήρως.

Music Festival: Υπάρχουν κάποια σχέδια για το μέλλον των Vermingod?

Vermingod: Προς το παρόν το μόνο σχέδιο που υπάρχει είναι η ολοκλήρωση της σύνθεσης του νέου δίσκου και αμέσως μετά η ηχογράφηση αυτού.

Music Festival: Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, καλή επιτυχία στις επερχόμενες εμφανίσεις σας μαζί με τους Rotting Christ και εύχομαι καλή έμπνευση όσον αφορά την υπόθεση νέος δίσκος, Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης ανήκει σε εσάς.

Vermingod: Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την συνέντευξη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις δύο επόμενες συναυλίες στη Λάρισα και στην Πάτρα.


Για το Music Festival,

Φαν Βαλ Νουέβο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

LIVE REPORT: Vodka Juniors - Bad Movies - The Answer? @Stage Live Komotini/Υπόγειο Λέσχης Κομοτηναίων (Κομοτηνή,18/4/2019)

Οι Vodka Juniors μετά από περίπου 8 χρόνια επέστρεψαν πίσω στην Κομοτηνή αλλά αυτήν την φορά παίζοντας στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων έχοντας στο πλευρό τους, τους Θεσσαλονικείς Bad Movies σε μία ...

Συνέντευξη με τους Mortal Torment

Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχίας, οι Αθηναίοι Mortal Torment θα παίξουν σε ένα φεστιβαλ στο Σικάγο της Αμερικής και αυτήν την περίοδο προετοιμάζονται για αυτό το πράγμα όπως και δουλεύουν στις ιδέες τ...

Πολιτικής το ανάγνωσμα..αλήθειες και ψέματα, όνειρα και αυταπάτες

Σκέψεις, παρατηρήσεις και ιδεοληψίες για τις εκλογές που έρχονται. 1) Οι εκλογές δεν κερδίζονται από το ιντερνετ. 2) Τα likes δεν φέρνουν ψήφους. Δημιουργούν μόνο εντυπώσεις οι οποίες μπορού...

Συνέντευξη με τη νέα φωνή των C:Real, Κάτια Σαμαντζή

Καλώς όρισες στο Music Festival Κάτια. Δώσε μας ένα μικρό βιογραφικό σου. Πως σου φαίνεται η έως τώρα συνεργασία σου με τους C Real..Ποιοι ήταν οι παιδικοί σου ήρωες.. Αγαπημένες ξένες μπάντες. Ποιε...

Συνέντευξη με τους Lacrimae

Οι Lacrimae είναι μία Progressive/Expernimental Rock Band που ξεκίνησε από την Αθήνα το 2011 και το 2017 κυκλοφόρησε το EP τους με τίτλο "Entropia". Με αφορμή την κυκλοφορία τους,την επερχόμενη δουλει...
ΣΧΟΛΙΑ:Διαβάστηκαν περισσότερο αυτόν τον μήνα