Συνέντευξη με τους Vermingod

Συνέντευξη με τους Vermingod

Μετά από περίπου 3 χρόνια απουσίας από την Θεσσαλία οι Death Metallers από την Πάτρα Vermingod επιστρέφουν με ένα μεγάλο Opening στην 2η μέρα των Rotting Christ. Έτσι μία μέρα πριν την επερχόμενη συναυλία τους στην Λάρισα το συγκρότημα μίλησε στο Music Festival και απάντησε στις ερωτήσεις του Φαν Βαλ Νουέβο, σχετικά με τις 2 επικείμενες εμφανίσεις τους σε Λάρισα στις 14/4 και Πάτρα στις 19/5 για τα πλάνα του νέου τους επερχόμενου δίσκου ο οποίος βρίσκεται στα σκαριά και για τα μελλοντικά τους πλάνα.  


Music Festival: Παιδιά, καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο Music Festival….. Πρωτίστως θα ήθελα να διαδώσω την μεγάλη μου θλίψη όσον αφορά το παρελθοντικό συμβάν για το οποίο είχε βουίξει ο τόπος, παρόλα αυτά με τι ασχολείστε αυτήν την περίοδο ως Vermingod?

Vermingod: Kαλησπέρα και σε εσένα Φάνη. Ήταν ένα συμβάν από τα πολλά που έχουν περάσει οι Rotting Christ στα χρόνια που παίζουν μουσική (μαθημένα τα βουνά στα χιόνια που λέει και η παροιμία). Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Παρ’όλα αυτά βγήκαμε δυνατότεροι από το συμβάν και ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής στις 19 Μαΐου, στον ίδιο χώρο. Αυτή η περίοδος μας βρίσκει στη διαδικασία σύνθεσης κομματιών για τον νέο μας δίσκο.

Music Festival: Τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιήθηκαν πολλές live εμφανίσεις από εσάς…… Πως αισθάνεστε μετά από μία τόσο γεμάτη δραστηριότητα χρονιά;

Vermingod: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν και αυτό γιατί σε όλες είδαμε στήριξη από τον κόσμο, το οποίο είναι κάτι που μας δείχνει ότι οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο και μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε.

Music Festival: Την χρονιά που μας πέρασε δημιουργήθηκε ένα Festival…Το “Darkest December Over Patras” κάτι παρόμοιο δημιούργησαν και οι Foray Between Ocean με τίτλο “This Is Hell” αν δεν κάνω λάθος. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα;

Vermingod: Το ‘’The Darkest December’ ήταν ένα one-time φεστιβάλ με τους Foray Between Ocean, τους Aetherian και μια τοπική μπάντα, τους Dirty Roses. Συζητούσαμε με τα παιδιά, καιρό πριν εδραιωθεί το ‘’Τhis Ιs Ηell’’, για συναυλία στην Πάτρα με αυτό το line-up και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Music Festival: Προχωράω στο “Ψητό” της συνέντευξης και πιο συγκεκριμένα στην επικείμενη τιμητική σας όπως θα μοιραστείτε την σκηνή μαζί με τους Rotting Christ στην Λάρισα στις 14 Απριλίου και στην Πάτρα μαζί με τους Meden Agan στις 19 Μαΐου….Πώς νιώθετε για όλο αυτό;

Vermingod: Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη σκηνή με τους Rotting Christ και να γίνουμε και εμείς ένα κομμάτι της πλαισίωσης του ‘’THE HERETICS’’. Είναι τιμή μας να είμαστε το support act σε δύο πόλεις.

Music Festival: Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στις επικείμενες συναυλίες σας τι μπορεί να περιμένει από εσάς επί σκηνής;

Vermingod: Όπως πάντα, θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τα κομμάτια μας, προσπαθώντας να μεταδώσουμε στον κόσμο αυτό που νιώθουμε και εμείς επί σκηνής, όσο καλύτερα γίνεται.

Music Festival: Έχετε κανένα καινούργιο κομμάτι στα σκαριά; Έχουν περάσει και 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Δεύτερου δίσκου σας.

Vermingod: Υπάρχουν κάποια ημιτελή κομμάτια υπό επεξεργασία, αλλά τίποτα έτοιμο για παρουσίαση ακόμα. Μας αρέσει να παίρνουμε τον χρόνο μας όταν είμαστε σε διαδικασία σύνθεσης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο πιο δουλεμένο γίνεται και να μας ικανοποιεί πλήρως.

Music Festival: Υπάρχουν κάποια σχέδια για το μέλλον των Vermingod?

Vermingod: Προς το παρόν το μόνο σχέδιο που υπάρχει είναι η ολοκλήρωση της σύνθεσης του νέου δίσκου και αμέσως μετά η ηχογράφηση αυτού.

Music Festival: Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, καλή επιτυχία στις επερχόμενες εμφανίσεις σας μαζί με τους Rotting Christ και εύχομαι καλή έμπνευση όσον αφορά την υπόθεση νέος δίσκος, Ο τελευταίος λόγος για το κλείσιμο της συνέντευξης ανήκει σε εσάς.

Vermingod: Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την συνέντευξη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις δύο επόμενες συναυλίες στη Λάρισα και στην Πάτρα.


Για το Music Festival,

Φαν Βαλ Νουέβο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Flashback - Pearl Jam, Vitalogy

To 1994 η παγκόσμια ροκ κοινότητα σοκάρεται από την αυτοκτονία του Kurt, οι φίλοι του στο Seattle θρηνούν περισσότερο από όλους, η παντοδυναμία του grunge φθίνει και τα μεγάλα ονόματα βρίσκονται σε πο...

Rare Flowers Δικτυοφώνου, Veio

Μια από τις πραγματικά εξαιρετικές νέες μπάντες που άκουσα τελευταία είναι οι Veio τους οποίους και ανακάλυψα εντελώς τυχαία από την διασκευή τους σε τραγούδι των Filter. Oι Veio λοιπόν έχουν όλα εκε...

Λίγο πριν σβήσει η φλόγα..25 χρόνια, από το σκοτεινότερο album των Alice in Chains

Πότε πέρασαν  25 χρόνια....θυμάμαι τον ξάδερφο μου  Δημήτρη να κατεβαίνει Αθήνα και να μου λέει θα σου φέρω εγώ το cd, είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά και μου  έχει  αναφέρει για ένα τρα...

Οι Tea Party και το μαγικό Τρίπτυχο..

Τους Tea Party τους είχα αγαπήσει πολύ πριν το Triptych, ο Jeff Martin ήταν ήδη ένα από τα μουσικά μου ινδάλματα, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε και ποιο μήνα είδα για πρώτη φορά το video του Messanger, πιθ...

an interview with Grunge icon Gary Lee Conner (Screaming Trees)

Welcome to Music Festival.gr. Your musical journey and trajectory is simply great. What s the story behind the demise of the Screaming Trees, everyone thought that Dust will open new roads for the ban...
ΣΧΟΛΙΑ: