Σαν σήμερα πρίν 30 χρόνια κυκλοφόρησε το "Leprosy" Των Death

Σαν σήμερα πρίν 30 χρόνια κυκλοφόρησε το
"Πιστεύω είς έναν Chuck, Πατέρα,παντοκράτορα ποιητήν 

ουρανού και γής ορατών τε πάντων της Death Metal σκηνής"

Αμέσως μετά το θριαμβευτικό "Scream Bloody Gore" μαζί με τον Chris Reifert στα ντράμς, σειρά έχει το "Leprosy" το οποίο σήμερα συμπληρώνει και 30 χρόνια.

Ο Δίσκος αυτός είναι βασισμένος στην Νόσο του Χάνσεν και είμαι σίγουρος πως όποιος ακούσει τον τίτλο του δίσκου. θα διαπιστώσει ότι είναι βασισμένος πρός την συγκεκριμένη ασθένεια περιγράφοντας τα συμπτώματα και τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η λέπρα.

Απρίλιος του 1988 ξεκινάνε οι ηχογραφήσεις στην Φλώριντα και πιο συγκεκριμένα στα Morrisound Recording και με παραγωγό τον Dan Johnson. 

Στην μπάντα μπήκε και ο Rick Rozz έχοντας καθήκοντα κιθαρίστα & συνθέτη μαζί με τον Chuck Schuldiner, τον Terry Butler στο μπάσο και τον Bill Andrews να αναλαμβάνει καθήκοντα Drums στην θέση του Chris Reifert  ο οποίος αποχώρησε απο την μπάντα για να πάει στο San Fransisco και να ασχοληθεί με την προσωπική του μπάντα, τους Autopsy.

Το "Leprosy" πήρε την 1η θέση μέσα στα 25 καλύτερα album, που κυκλοφόρησαν στην ιστορία του ακραίου ήχου, μέσω του Rock hard Magazine και γενικότερα ένα απο τα καλύτερα album στην ιστορία.

 

30 Χρόνια δισκάρα, 30 χρόνια κόσμημα νιώθοντας στο πετσί σου την αδρεναλίνη που σου αφήνει η χροιά του συχωρεμένου Chuck και όλη η σύνθεση το ίδιο. Δηλαδή θές να αρχίσεις με Death Metal και να νιώσεις γκάζι στα αυτιά σου; νομίζω ότι το Leprosy είναι ο τέλειος δίσκος με τον οποίο μπορεί κανείς να ξεκινήσει την μελέτη του πρός τον ακραίο ήχο και φυσικά να τιμήσει δέοντος την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πατέρας του Death metal.


 

"Leprosy Will Take Control And Bring You To Your Death, No Chance Of A Normal Life to live just like the rest. Leprosy will spread with time, your body soon to change. Appearance becomes hideous a sight too much to take!"

(12/8/1988 - 12/8/2018)

Για το MusicFestival.gr,

Φαν Βαλ Νουέβο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

LIVE REPORT: Vodka Juniors - Bad Movies - The Answer? @Stage Live Komotini/Υπόγειο Λέσχης Κομοτηναίων (Κομοτηνή,18/4/2019)

Οι Vodka Juniors μετά από περίπου 8 χρόνια επέστρεψαν πίσω στην Κομοτηνή αλλά αυτήν την φορά παίζοντας στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων έχοντας στο πλευρό τους, τους Θεσσαλονικείς Bad Movies σε μία ...

Συνέντευξη με τους Mortal Torment

Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχίας, οι Αθηναίοι Mortal Torment θα παίξουν σε ένα φεστιβαλ στο Σικάγο της Αμερικής και αυτήν την περίοδο προετοιμάζονται για αυτό το πράγμα όπως και δουλεύουν στις ιδέες τ...

Πολιτικής το ανάγνωσμα..αλήθειες και ψέματα, όνειρα και αυταπάτες

Σκέψεις, παρατηρήσεις και ιδεοληψίες για τις εκλογές που έρχονται. 1) Οι εκλογές δεν κερδίζονται από το ιντερνετ, το οποίο είναι πλέον το απόλυτο μέσο προβολής κερδίζοντας κατά κράτος όλα τα υπ...

Συνέντευξη με τη νέα φωνή των C:Real, Κάτια Σαμαντζή

Καλώς όρισες στο Music Festival Κάτια. Δώσε μας ένα μικρό βιογραφικό σου. Πως σου φαίνεται η έως τώρα συνεργασία σου με τους C Real..Ποιοι ήταν οι παιδικοί σου ήρωες.. Αγαπημένες ξένες μπάντες. Ποιε...

Συνέντευξη με τους Lacrimae

Οι Lacrimae είναι μία Progressive/Expernimental Rock Band που ξεκίνησε από την Αθήνα το 2011 και το 2017 κυκλοφόρησε το EP τους με τίτλο "Entropia". Με αφορμή την κυκλοφορία τους,την επερχόμενη δουλει...
ΣΧΟΛΙΑ:Διαβάστηκαν περισσότερο αυτόν τον μήνα