Chris Cornell ένας χρόνος μετά, χιλιάδες ερωτήσεις..

Chris Cornell ένας χρόνος μετά, χιλιάδες ερωτήσεις..

Ποιητής, σαμάνος, τραγουδιστής, η φωνή της γενιάς μου παιδικός ήρωας και σκηνοθέτης των καλύτερων αναμνήσεων μιας ευαίσθητης ηλικίας, η απόλυτη έκφραση της καλλιτεχνίας στην Αμερική, ένας χρόνος από τον άδικο χαμό του...ο Chris Cornell και όλα αυτά τα μεγέθη είναι οι δικοί μας άνθρωποι, μας συνοδεύουν παντού. Περνάμε στα δωμάτια μας χιλιάδες ώρες μαζί τους, συνομιλούμε, γίνονται στο τέλος κομμάτι μας, ένας μεγάλος αδερφός, το φιλαράκι μας, πατέρας, η μορφή που παίρνει ο ουρανός πίσω από κάθε τρελό μας όνειρο, τα πρόσωπα στις ευχές μας..

 

Δεν μου άρεσαν ποτέ οι θεωρίες συνωμοσίας, πίστευα πάντα στα γεγονότα και όχι στις εικασίες, η ένδειξη δε με έπειθε ιδιαίτερα, θέλω στη ζωή μου αποδείξεις, το ποινικό μου άρεσε στη νομική ως μάθημα αλλά όχι και τα παραμύθια στην πραγματική ζωή..Παρακολουθώ σαν οπαδός του αδικοχαμένου Chris Cornell το γαϊτανάκι των βίντεο και άρθρων που επιμένουν πως η αυτοκτονία του δεν ήταν και τόσο αυτοκτονία και ο ίδιος τελικά δολοφονήθηκε. Κλείνω και εγώ προς τα εκεί και χωρίς να θέλω να πλατειάσω θα παραθέσω τα γεγονότα.

 

1.Ο Chris Cornell υποτίθεται πως κρεμάστηκε από μια πόρτα που είχε σχεδόν το ύψος του, 2 μέτρα.


2. Είχε από την πτώση 10 σπασμένα πλευρά...

 

3. Την επόμενη ημέρα κιόλας αποτεφρώθηκε. Στην κηδεία του υπήρχαν δλδ μόνο οι στάχτες του. Αυτή έγινε στο Los Angeles και όχι στο Seattle. Πρόσφατα ξέφυγε από την πεθερά του πως δεν έγινε τελικά την επόμενη αλλά μετά από δέκα...Δεν δόθηκε ποτέ καμιά εξήγηση για τη συγκεκριμένη κίνηση αλλά ούτε για το μπέρδεμα.


4. Είχε ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, όπως και αρκετό αίμα έτρεχε από το στόμα του πράγμα που δε συμβαίνει στις αυτοκτονίες αλλά σε πάλη και πνιγμό.


5. Η αρχική αφήγηση της οικογένειας του είναι ελλιπής τουλάχιστον αφού με τον δικηγόρο τους προσπαθούν να πείσουν όλον τον κόσμο πως ήταν αυτοκτονικός και επίσης η τελική πράξη έγινε υπό την επήρεια του ηρεμιστικού Αtivan, σα να λέμε πως αυτοκτονεί κάποιος σε παραλήρημα από ελαφριά δόση xanax. Δεν υπήρχε καμιά άλλη επικίνδυνη ουσία στο αίμα του.


6. Ο δικηγόρος της οικογένειας είναι ο πρώτος που μίλησε με την οικογένεια του! Μετά από δέκα λεπτά σύμφωνα με τις δηλώσεις του δέχτηκε τηλέφωνο για ενημέρωση. Είναι επίσης δικηγόρος ασφαλιστικής πράγμα που σημαίνει πως προσπαθούν να ρίξουν το θάνατο στη χρήση του φαρμάκου για να καταγγείλουν την φαρμακευτική. Ο αδερφός του μετά από ένα ατελείωτο bullying από την πεθερά του Chris Cornell εξαφανίζεται από τα social media. Ο Eddie Vedder δεν κάνει την παραμικρή δήλωση και δεν παραβρίσκεται στην κηδεία..ήταν κολλητοί..δέχεται άμεσα τα πυρά και τις ύβρεις τις πεθεράς...

 

7. Οι τοξικολογικές δείχνουν πως ο Cornell είχε πολύ μικρή ποσότητα ηρεμιστικού στο αίμα του. Δεν ευσταθεί πουθενά η θεωρία της γυναίκας του πως είχε κυλήσει ξανά στα ναρκωτικά.

Η σύζυγος του μιλά για χρήση ναρκωτικών ανερυθρίαστα το τελευταίο διάστημα σε όλα τα πρωινά mainstream media και σε όλες της συνεντεύξεις, κάτι τέτοιο δε φαίνεται στις αιματολογικές. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που δίνει όλο το διάστημα λέει πως είναι καθαρός για 12 τουλάχιστον χρόνια...H συγκεκριμένη στάση μπορεί να πείθει ελάχιστους αφελείς μα εξοργίζει τους πολυπληθείς οπαδούς.

 

8. Χρησιμοποιούν συγκεκριμένα site για να τονίσουν συγκεκριμένο αφήγημα και με διαρκή επανάληψη μιλούν για την αυτοκτονία ενός χρήστη ή ενός καταθλιπτικού χωρίς κανέναν σεβασμό στη μνήμη του. Αποδομούν πλήρως την εικόνα του μεγάλου καλλιτέχνη. Στις δηλώσεις βρίσκεται παντού ο έρωτας που είχε για τη γυναίκα του...και πόσο καλά τα πηγαίνανε...

 

9.Δύο μήνες μετά το θάνατο του η σύζυγος πάει και κάνει πλαστική στη μύτη της....δικαίωμα της αλλά μια τέτοια κίνηση δε βγάζει ιδιαίτερο πένθος, ακούγεται πως ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου...κάτι φυσικά που δε βολεύει το romance που πλασάρουν συνεχώς. Όλες οι δηλώσεις της συζύγου και της πεθεράς σε κάνουν πραγματικά να αναρωτιέσαι πως αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης την πάτησε έτσι στην προσωπική του ζωή. Ψεύτικοι λογαριασμοί twitter και Instagramm και επιθέσεις σε όσους διαφωνούν με το αφήγημα της οικογένειας. Επιθέσεις στο παιδί του από την Susan Silver και στον αδερφό του Peter Cornell οι οποίοι και είναι οι μοναδικοί που κρατούν αξιοπρεπή στάση ως σήμερα. Η κοινή γνώμη τους επιτίθεται από παντού, κάθε μέρα δημιουργείται ένα νέο group που στηρίζει τη δολοφονία και όχι την υποτιθέμενη αυτοκτονία, You tubers ασχολούνται διαρκώς. Στην τελετή που έγινε για τον ένα χρόνο δεν παραβρίσκεται σχεδόν κανείς από την οικογένεια, αδέρφια, μητέρα....γεγονός που δείχνει τις πολύ κακές σχέσεις με την δεύτερη σύζυγο και τους χειρισμούς της.

Κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε πραγματικά, η συμπεριφορά της δεύτερης οικογένειας είναι πραγματικά απαράδεκτη, ναρκισσισμός, διαφορετικά σενάρια κάθε φορά, λάθη επι λαθών, επιθέσεις σε οπαδούς και μέλη της οικογένειας Cornell, αδέρφια, μητέρα, νύφες, κόρη από άλλον γάμο, πρώτη σύζυγο. Τα συμπεράσματα δικά σας, ελπίζω σύντομα να βγουν όλα στο φως και εδώ αγαπητοί φίλοι δεν έχουμε άλλη  μια ιστορία Kurt Cobain....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ:

Autopsy The Last Hours Of Chris Cornell, αφιέρωμα συγκάλυψης

Σχεδόν προπαγανδιστικό αφιέρωμα – αυτοψία για το θάνατο του θρυλικού και πολυαγαπημένου Chris Cornell προσπαθεί να μας πείσει πως μισό ηρεμιστικό σε συνδυασμό με χρόνια χρήση alcohol  θόλωσε το μ...

Flashback, Misery Loves Co.

Αυτό που τους ξεχώριζε από τους λοιπούς της εποχής ήταν η εναλλαγή industrial και εναλλακτικών ήχων, τόσο στις κιθάρες όσο και στα φωνητικά που από την πολύ heavy αισθητική σε πήγαιναν στην ψαλμωδία με μεγάλη άνεση και φινέτσα.

Rare Flowers Δικτυοφώνου,Eleven Pictures

Το 1995 κυκλοφορεί η συλλογή Metallurgy της οποίας συγκριτικό πλεονέκτημα ήταν ένα πολύ ωραίο ένθετο το οποίο παρουσίαζε με πολύ ωραίο τρόπο βιογραφικά και μικρές συνεντεύξεις των καλλιτεχνών, ένα από τα συγκροτήματα της συλλογής είναι οι Eleven Pictures από την Σουηδία.

Σαν σήμερα πρίν απο 12 χρόνια απεβίωσε ο Jon Nodtveidt (Κιθάρα, φωνή , στιχουργός & Συνθέτης των Dissection)

"May Your Soul Rejoin The Cosmic Chaos From Which It Came" Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια πέθανε ο ιδρυτής,συνθέτης,Frontman & κιθαρίστας των Dissection . Ο Σουηδός μουσικός για μένα ίσως να'...

Σαν σήμερα πρίν 30 χρόνια κυκλοφόρησε το "Leprosy" Των Death

"Πιστεύω είς έναν Chuck, Πατέρα,παντοκράτορα ποιητήν  ουρανού και γής ορατών τε πάντων της Death Metal σκηνής" Αμέσως μετά το θριαμβευτικό "Scream Bloody Gore" μαζί με τον Chris Reifert&...
ΣΧΟΛΙΑ: