MESA..Sol..La Bio:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Oι MESA…Sol..La είναι ένα μουσικό σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε το 2009, μέσα από την επιτυχημένη μουσική μας συνύπαρξη σε γνωστό music live restaurant της Θεσσαλονίκης και απευθύνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν πραγματικά, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει, όλοι!! Σαν βάση, το μουσικό σχήμα απαρτίζεται από τους εξής καλλιτέχνες:
τον Σάκη Χαβιάρα ως τραγουδιστή-διασκεδαστή και ακκορντεονίστα και τον Μαέστρο Βασίλη Φυλλαρίδη στα keybords, ο οποίος επιμελείται και την ενορχήστρωση των κομματιών. Το μουσικό σχήμα ΜΕSA.Sol..La διευρύνεται με μια γυναικεία φωνή και άλλα μουσικά όργανα αναλόγως με τον χώρο και την δυναμική που επιθυμεί ο κάθε επιχειρηματίας .
Ο καθένας από εμάς έχει την δική του ιστορία και παρουσία στο χώρο της μουσικής σκηνής με πληθώρα εμφανίσεων σε χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και όχι μόνο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ
Το πρόγραμμά μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής (εξού και η ονομασία του σχήματος) και από όλες τις χρονικές μουσικές περιόδους, τα οποία ερμηνεύουμε και παίζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
Το μουσικό μας σχήμα απευθύνεται σε όλα τα μουσικά event όπως: συναυλίες, ελληνικές βραδιές σε χώρους διασκέδασης, ξενοδοχεία και σε πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, με μουσικό πρόγραμμα ανάλογα με την περίσταση.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Φιλοσοφία μας και σκοπός μας είναι η πραγματική διασκέδαση του κόσμου αλλά ταυτόχρονα και η ευχαρίστηση του κάθε επιχειρηματία να προσφέρει στους πελάτες του κάτι ξεχωριστό!!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Είμαστε άρτια εξοπλισμένοι με εξαιρετικά και ποιοτικά ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και αναλαμβάνουμε εάν χρειαστεί και το δημιουργικό - σχεδιαστικό κομμάτι της αφίσας .
Σε όλα αυτά… μας διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητά μας!!!!

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;;;;
Πραγματικά… ΜΕSA..Sol..La !!!

Eάν λοιπόν....είστε MESA..Sol..La.., θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, και να συν-τραγουδίσουμε παρέα, γνωστές, νέες αλλά και αλησμόνητες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που όλοι…. νοσταλγούμε!

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Επιλέξτε ΕΣΕΙΣ.. τη μουσική επένδυση του event σας ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε και ΕΜΕΙΣ απλά.. με μεράκι, επαγγελματισμό και προσωπικό ενδιαφέρον θα φροντίσουμε και για την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να έχει η εκδήλωσή σας το ‘’χρώμα’’ που της αξίζει!!! Απλά…Εμπιστευτείτε μας!!!!!


(‘Εναρξη)
Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του προγράμματος με γνωστά αγαπημένα τραγούδια που είναι ερμηνευμένα από καλλιτέχνες όπως οι: Φίλλιπος Πλιάτσικας, Πυξ-λαξ, Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώργος Νταλάρας, Αφοί Κατσιμίχα, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Αντώνης Βαρδής, Γιάννης Πάριος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι καλλιτέχνες.

(Ελληνικά Pop / Rock / Reggae/ Rock&Roll / Polka)
Σε αυτή την ενότητα θα ακούσετε ρυθμούς Pop / Rock / Reggae / Rock&Roll / Polka, σε μια σειρά non-stop τραγουδιών πολύ-αγαπημένων και πολύ-τραγουδισμένων από όλες τις ηλικίες, γνωστών καλλιτεχνών όπως οι: Φίλλιπος Πλιάτσικας, Πυξ-λαξ, Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ), Γιάννης Γιοκαρίνης, Κώστας Τουρνάς & POLL, Bαγγέλης Γερμανός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Locomondo, Rous, Mύρωνας Στρατής, Δυτικές Συνοικίες, Ξύλινα σπαθιά κ.α

(Λαϊκό – Χορευτικό πρόγραμμα)
Σε αυτή την ενότητα το κέφι πλέον ανεβαίνει κατακόρυφα…..!! Επιτυχίες παλιές και καινούργιες όλων των καταξιωμένων ερμηνευτών της παλιάς ελληνικής και σύγχρονης λαϊκής μουσικής σκηνής.

(Δεκαετία των 60’s)
Τρελό κέφι με τις επιτυχίες των δημοφιλέστερων ελληνικών συγκροτημάτων της αλησμόνητης σε όλους Δεκαετίας των 60’s (sixties) όπως: Πασχάλης & Olympians, Idols, Ρόμπερτ Ουίλιαμ, Charms κ.α

(Εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα - Γάμοι - Δεξιώσεις)
Σε αυτή την ενότητα προστίθενται και τραγούδια της αστείρευτης ελληνικής μουσικής μας παράδοσης
(Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, Πόντος, Νησιά..) με το ανάλογο κατ’ επέκταση μουσικό σχήμα (Μουσικά όργανα).Δείτε επίσης Ελληνικά καλλιτέχνες: